Inici Detalls de l'esdeveniment Com arribar

Com arribar

Vilafranca del Penedès està molt bé comunicada tant si s'utilitza el transport públic com si el desplaçament es realitza amb mitjans propis.

  • Els corredors que utilitzin el transport públic ho poden fer amb la R-4 de Rodalies Catalunya, (Manresa, Barcelona, Martorell, Vilafranca, Sant Vicenç de Calders).
  • Els que vinguin de Barcelona, ho poden fer amb els autobusos de la Monbus Hispano Igualadina que té la terminal a l'Estació de Sants amb parades també a Maria Cristina i Palau Reial.
  • Per carretera, la AP-7, a Vilafranca té 3 sortides en sentit Tarragona i una sortida en sentit Barcelona.
  • La N-340, és una altra alternativa si es vol utilitzar el transport privat.

Un cop s'ha arribat a Vilafranca a través del mitjà que s'ha triat, trobar el punt de la retirada de dorsals i la sortida és molt fàcil: per els que vénen en transport públic, la estació de Rodalies i l'estació de busos, estan molt a prop una de l'altra. A partir d'aquí, en 20 minuts s'arriba a peu al lloc de la sortida; la referència és preguntar per l'Hospital de Vilafranca o pel barri de l'Espirall; qualsevol persona us podrà indicar la direcció.

Els que vinguin en vehicle propi, un cop siguin a Vilafranca, han de seguir les indicacions de la sortida cap a Igualada, Sant Sadurní d'Anoia, o bé les indicacions per anar a l'Hospital Comarcal; un cop al barri de l'Espirall hi han molts llocs per a aparcar el vehicle. Normalment al costat de l'Hospital Comarcal hi ha un aparcament de terra. Es recomana als participants que no deixin objectes de valor ni res a la vista als seus vehicles privats per evitar furts i robatoris. L'organització posa a disposició dels corredors el servei de guarda-roba.


Mapa petit:
planolpetit

 

Turisme amb la mitja marató

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Col·laboradors

Facebook